logo
BonChecker

The Essentials: Barcodescanner jouw tool voor een snelle prijscheck

Heb je je ooit afgevraagd of het product dat je in handen hebt ergens anders goedkoper is, of misschien zelfs in de aanbieding? Dankzij de barcode scanner van BonChecker heb je binnen enkele seconden antwoord op deze vragen. In deze blogpost leggen we uit hoe deze handige functie je helpt om snel en efficiënt prijzen te vergelijken, of je nu in de supermarkt bent of vanuit huis winkelt.

Hoe werkt het?

Met je telefoon scan je eenvoudig de barcode van een product. Onze app doorzoekt dan realtime de prijzen en aanbiedingen van alle beschikbare supermarkten. Dit is ideaal om direct te zien of een product ergens anders voordeliger is, of om snel de prijsgeschiedenis van een item te bekijken.

Hoe gebruik je de barcode scanner?

  1. Open de BonChecker app en klik op de 'Scanner' knop, die je zowel in het menu als op de hoofdpagina kunt vinden.
  2. Geef de app toestemming om je camera te gebruiken.
  3. Zorg dat de barcode het volledige kader op je scherm vult voor het beste scanresultaat.
  4. Pas indien nodig de afstand tussen de camera en het product aan totdat het beeld scherp is.
  5. Na het scannen worden de prijsresultaten onmiddellijk op je scherm weergegeven. Klik op een resultaat voor meer informatie.

Veelgestelde Vragen over de Barcode Scanner

V: Werkt de barcode scanner ook met beschadigde barcodes?
A: Ja, onze scanner is ontworpen om ook met enigszins beschadigde barcodes te werken. Voor het beste resultaat, probeer de barcode zo vlak mogelijk te houden en zorg dat zoveel mogelijk van de barcode zichtbaar is.

V: Hoe zit het met mijn privacy bij het gebruik van de camera?
A: Jouw privacy is belangrijk voor ons. De app gebruikt de camera alleen om barcodes te scannen en slaat geen beelden op of heeft toegang tot andere media.

V: Wat als de app een barcode niet herkent?
A: Hoewel onze database uitgebreid is, kan het voorkomen dat een barcode nog niet herkend wordt. In zo'n geval kun je de productnaam handmatig invoeren om alsnog prijsinformatie te vinden.

V: Kan ik de barcode scanner gebruiken voor niet-voedselartikelen?
A: Absoluut! Onze barcode scanner werkt voor een breed scala aan producten, niet alleen voedsel. Van huishoudelijke artikelen tot persoonlijke verzorgingsproducten, je kunt prijzen vergelijken over verschillende categorieën.

V: Hoe snel krijg ik resultaten na het scannen van een product?
A: De resultaten worden bijna onmiddellijk weergegeven na het scannen van de barcode, meestal binnen enkele seconden.