logo
BonChecker

Introductie BonChecker: Bericht van de ontwikkelaar

Hallo, ik ben Nadiem de ontwikkelaar achter BonChecker. De afgelopen maanden heb ik met veel interesse en passie aan dit project gewerkt. In een tijd dat boodschappen in korte tijd veel duurder zijn geworden, is BonChecker is ontworpen met één doel: het winkelen voor iedereen makkelijker, goedkoper en overzichtelijker maken.

De potentie van BonChecker schuilt in het begrijpen hoe de functies gebruikt moeten worden. Daarom heb ik een serie blogs geschreven die de functies van de app uitlichten. Deze serie is bedoeld om je te helpen de app beter te gebruiken en het meeste uit je gebruik te halen.

Wat gaan we bespreken?

In de komende weken duiken we samen dieper in de wereld van BonChecker. De volgende onderwerpen komen voorbij;

  • Prijsvergelijking: Hoe vind je snel de beste prijs voor elk product.
  • Promo Tracker: Hoe ontvang je meldingen voor producten wanneer ze in de aanbieding zijn.
  • Boodschappenlijstjes: Hoe maak en gebruik je lijstjes om je winkelbezoek efficiënter te plannen.
  • Productvergelijking: Het nut van het vergelijken van producten om de beste waarde te vinden.
  • Barcodescanner: Hoe helpt deze functie je prijzen on-the-go te vergelijken.
  • Roadmap: Welke functionaliteiten er nog aankomen.

Deze serie is bedoeld als een leidraad om je te ondersteunen bij het navigeren door de app. Ik hoop dat je hierdoor het gebruik van BonChecker nog prettiger gaat vinden.

Een beetje Context

Als solo-ontwikkelaar is dit project een uit de hand gelopen hobby van mij en ik werk er hard aan om het voortdurend te verbeteren met de tijd die ik heb naast mijn reguliere baan. Hoewel het geven van directe feedback via de app nog in ontwikkeling is, ben ik altijd bereikbaar via info@bonchecker.nl voor vragen, suggesties of verhalen over hoe je de app gebruikt.

Ik waardeer je interesse en steun voor BonChecker enorm. Blijf alsjeblieft mijn blog volgen voor de nieuwste updates en gidsen. Samen kunnen we het boodschappen doen weer wat voordeliger maken.

Tot snel. Awin

Nadiem El Sherif