logo
BonChecker

The Essentials: Promo Tracker mis nooit meer een aanbieding

Het is altijd prettig om je favoriete producten met korting te kopen, maar het is cruciaal om te weten wanneer deze in de aanbieding zijn. Daar kan ik je bij helpen. Onze Promo Tracker maakt het mogelijk om alle producten die je volgt automatisch in de gaten te houden. Zodra je een product markeert om te volgen, neemt de app de taak over van het monitoren van prijswijzigingen. Je ontvangt direct een melding zodra er een aanbieding beschikbaar is. Zo hoef je geen tijd meer te verspillen aan het handmatig controleren van prijzen en mis je nooit meer kortingen omdat je simpelweg niet op de hoogte was.

Hoe stel je de Promo Tracker in?

Het instellen van de Promo Tracker is eenvoudig en gebruikersvriendelijk. Volg deze stappen:

  1. Log in op BonChecker. Open de app en meld je aan met je accountgegevens.
  2. Zoek het artikel dat je wilt volgen. Gebruik de zoekfunctie om het specifieke product te vinden waarin je geïnteresseerd bent.
  3. Druk op de bel. Naast het product vind je een bel-icoon; door hierop te klikken, begin je het product te volgen.
  4. Screenshot
  5. Ontvang meldingen. Zodra het product in de aanbieding is, ontvang je een melding in de app.
  6. Screenshot
  7. Check de producten die je volgt.In het overzicht kan je ten alle tijden je producten die volgt zien. Hier kan je ze ook eventueel weer verwijderen uit je tracking lijst.
  8. Screenshot
  9. Optionele e-mailnotificaties. Wil je ook via e-mail op de hoogte worden gebracht? Ga dan naar je profielinstellingen en activeer e-mailnotificaties voor aanbiedingen.
  10. Screenshot

That’s it!

Voordelen van de Promo Tracker

De voordelen van het gebruik van de Promo Tracker:

  • Besparingen: Door op de hoogte te blijven van aanbiedingen, kun je aanzienlijk besparen op je dagelijkse boodschappen.
  • Gemak: De app doet al het zware werk voor je. Geen eindeloze folders meer doorspitten of websites bezoeken; één melding zegt het allemaal.
  • Tijdbesparing: Bespaar tijd door efficiënter te winkelen, met alle informatie direct binnen handbereik.

Tips voor het optimaal gebruiken van de Promo Tracker

Om het meeste uit de Promo Tracker te halen, overweeg het volgende:

  • Volg meerdere producten: Hoe meer producten je volgt, hoe groter je kans op besparingen.
  • Combineer met boodschappenlijstjes: Gebruik de functie voor boodschappenlijstjes in de app om je geplande aankopen te matchen met lopende aanbiedingen.
  • Wees flexibel: Soms zijn de beste deals voor vergelijkbare producten van verschillende merken. Overweeg alternatieven om maximale besparingen te behalen.
  • Deze functie is niet alleen voordelig voor dagelijkse boodschappen, maar ook uiterst behulpzaam voor duurdere producten of items die je minder vaak aanschaft. Waarom geef je het niet zelf een kans? Download de BonChecker app vandaag nog en begin met het volgen van je favoriete producten. Besparen was nog nooit zo eenvoudig en effectief!

    FAQ

    Kan ik meerdere producten tegelijk volgen? Ja, je kunt zoveel producten volgen als je wilt.

    Hoe snel ontvang ik een melding als een product in de aanbieding is? De meldingen worden dagelijks verstuurd dus zodra een aanbieding actief wordt, weet jij het.

    Is de Promo Tracker gratis te gebruiken? Ja, deze functie is volledig gratis binnen de BonChecker app.