logo
BonChecker

Pricewatch: De beste prijs voor Bacardi rum

Bacardi Carta Blanca Rum

Hier is weer een nieuwe update met een prijsvergelijking voor Bacardi rum. Ik heb alle supermarkten bekeken waar dit product ligt. Door het alcohol percentage ligt het niet in alle supermarkten. Zoals altijd krijg je een overzicht en een grafiek waarin je het prijsverloop over de laatste drie maanden kunt volgen, mits deze data beschikbaar is. De producten die hier worden getoond zijn niet automatisch gematcht, omdat niet elke supermarkt de barcodes deelt, vandaar dat je een andere vergelijking ziet dan je standaard in de app ziet.

Foto Product Maat Prijs Prijs per hoeveelheid
Bacardi Carta blanca Dekamarkt-logo * Dekamarkt - Bacardi Carta blanca 700 ml €14.49 €20.7 / L
Bacardi Carta Blanca Plus-logo Plus - Bacardi Carta Blanca 700 ml €15.99 €22.84 / L
Bacardi Carta blanca Dirk-logo Dirk - Bacardi Carta blanca 700 ml €18.29 €26.13 / L
Bacardí Carta Blanca Rum 700 Ml Vomar-logo Vomar - Bacardí Carta Blanca Rum 700 Ml 700 ml €18.29 €26.13 / L

Druk op de bolletjes in de grafiek om supermarkten aan en uit zetten om makkelijker te kunnen vergelijken. De grafiek is interactief.

Zoals je ziet is Bacardi rum het goedkoopste bij de Dekamarkt en het duurst bij de Vomar.

Als we kijken naar de eenheidsprijs zie je dat de Bacardi rum van Dekamarkt het goedkoopste is per L en de Vomar het duurst. Het product van de Dekamarkt is dus het product wat je moet hebben als je het meeste waar voor je geld wilt.

Ik probeer dit overzicht wekelijks bij te werken met de recente gegevens. Dit is belangrijk omdat de aanbiedingen ervoor kunnen zorgen dat dit lijstje er anders uit komt te zien. De laatste keer dat ik het heb geüpdatet is 2024-04-28.

Vind je dit soort vergelijkingen fijn en wil je dat ik er een maak voor een product dat jij graag koopt, dan hoor ik het graag van je via info@bonchecker.nl. Tot de volgende update! Wie weet met een product van jou.

Groet,

Mr. Bonchecker