logo
BonChecker

Pricewatch: De beste prijs voor Calve Pindakaas

Calve Pindakaas

Hier is weer een nieuwe update met een prijsvergelijking voor Calve Pindakaas 350gr. Ik heb alle supermarkten bekeken en de producten die overeenkomen met elkaar in dit artikel vergeleken. Zoals altijd krijg je een overzicht en een grafiek waarin je het prijsverloop over de laatste drie maanden kunt volgen, mits deze data beschikbaar is. De producten die hier worden getoond zijn niet automatisch gematcht, omdat niet elke supermarkt de barcodes deelt, vandaar dat je een andere vergelijking ziet dan je standaard in de app ziet.

Foto Product Maat Prijs Prijs per hoeveelheid
Calvé Pindakaas Dirk-logo * Dirk - Calvé Pindakaas 350 gr €2.79 €7.97 / kg
Calvé Smeuïge Pindakaas Regular 350g Jumbo-logo Jumbo - Calvé Smeuïge Pindakaas Regular 350g 350 gr €2.94 €8.4 / kg
Calvé Pindakaas Dekamarkt-logo Dekamarkt - Calvé Pindakaas 350 gr €2.99 €8.54 / kg
Calvé Pindakaas pot Albert Heijn-logo Albert Heijn - Calvé Pindakaas pot 350 gr €3.09 €8.83 / kg
Calvé Smeuïge pindakaas regular Coop-logo Coop - Calvé Smeuïge pindakaas regular 350 gr €3.09 €8.83 / kg
Calvé Pindakaas regular Plus-logo Plus - Calvé Pindakaas regular 350 gr €3.09 €8.83 / kg
Calvé pindakaas Spar-logo Spar - Calvé pindakaas 350 gr €3.25 €9.29 / kg

Druk op de bolletjes in de grafiek om supermarkten aan en uit zetten om makkelijker te kunnen vergelijken. De grafiek is interactief.

Zoals je ziet is Calve Pindakaas 350gr het goedkoopste bij de Dirk en het duurst bij de Spar.

Als we kijken naar de eenheidsprijs zie je dat de Calve Pindakaas 350gr van Dirk het goedkoopste is per kg en de Spar het duurst. Het product van de Dirk is dus het product wat je moet hebben als je het meeste waar voor je geld wilt.

Ik probeer dit overzicht wekelijks bij te werken met de recente gegevens. Dit is belangrijk omdat de aanbiedingen ervoor kunnen zorgen dat dit lijstje er anders uit komt te zien. De laatste keer dat ik het heb geüpdatet is 2024-04-27.

Vind je dit soort vergelijkingen fijn en wil je dat ik er een maak voor een product dat jij graag koopt, dan hoor ik het graag van je via info@bonchecker.nl. Tot de volgende update! Wie weet met een product van jou.

Groet,

Mr. Bonchecker