logo
BonChecker

Pricewatch: De beste prijs voor Hertog Jan Bier

Hertog Jan

Hier is weer een nieuwe update met een prijsvergelijking voor een krat Hertog Jan. Ik heb alle supermarkten bekeken en de producten die overeenkomen met elkaar in dit artikel vergeleken. Zoals altijd krijg je een overzicht en een grafiek waarin je het prijsverloop over de laatste drie maanden kunt volgen, mits deze data beschikbaar is. De producten die hier worden getoond zijn niet automatisch gematcht, omdat niet elke supermarkt de barcodes deelt, vandaar dat je een andere vergelijking ziet dan je standaard in de app ziet.

Foto Product Maat Prijs Prijs per hoeveelheid
Hertog Jan Natuurzuiver bier krat Albert Heijn-logo * Albert Heijn - Hertog Jan Natuurzuiver bier krat 30 cl €14.99 €2.08 / L
Hertog Jan Pilsener Dirk-logo Dirk - Hertog Jan Pilsener 300 ml €19.39 €2.69 / L
Hertog Jan Pils Krat 24pack Hoogvliet-logo Hoogvliet - Hertog Jan Pils Krat 24pack 7.2 L €19.39 €2.69 / L
Hertog Jan Traditioneel Natuurzuiver Bier Krat 24 X 30 Cl Vomar-logo Vomar - Hertog Jan Traditioneel Natuurzuiver Bier Krat 24 X 30 Cl 30 cl €19.39 €2.69 / L
Hertog Jan Pilsener Dekamarkt-logo Dekamarkt - Hertog Jan Pilsener 300 ml €19.72 €2.74 / L
Hertog Jan Pilsener Plus-logo Plus - Hertog Jan Pilsener 7200 ml €19.99 €2.78 / L
Hertog Jan Pils krat Coop-logo Coop - Hertog Jan Pils krat 7 l €19.99 €2.86 / L
Hertog Jan Bier Spar-logo Spar - Hertog Jan Bier 7 L €20.99 €3 / L

Druk op de bolletjes in de grafiek om supermarkten aan en uit zetten om makkelijker te kunnen vergelijken. De grafiek is interactief.

Zoals je ziet is een krat Hertog Jan het goedkoopste bij de Albert Heijn en het duurst bij de Spar.

Als we kijken naar de eenheidsprijs zie je dat de een krat Hertog Jan van Albert Heijn het goedkoopste is per L en de Spar het duurst. Het product van de Albert Heijn is dus het product wat je moet hebben als je het meeste waar voor je geld wilt.

Ik probeer dit overzicht wekelijks bij te werken met de recente gegevens. Dit is belangrijk omdat de aanbiedingen ervoor kunnen zorgen dat dit lijstje er anders uit komt te zien. De laatste keer dat ik het heb geüpdatet is 2024-04-27.

Vind je dit soort vergelijkingen fijn en wil je dat ik er een maak voor een product dat jij graag koopt, dan hoor ik het graag van je via info@bonchecker.nl. Tot de volgende update! Wie weet met een product van jou.

Groet,

Mr. Bonchecker