logo
BonChecker

The Essentials: Zoeken & barcode matching

Vandaag duiken we dieper in de functie van prijsvergelijking binnen BonChecker. We leggen uit hoe het werkt en geven praktische tips om het optimaal te benutten.

Hoe Werkt Het?

Onze prijsvergelijkingsfunctie van BonChecker maakt slim winkelen eenvoudig door prijzen van verschillende supermarkten te vergelijken op basis van de barcode van een product. Hier volgt een stapsgewijze uitleg van het proces:

1. Zoek en Selecteer

Start door de naam van het gewenste product in de zoekbalk van BonChecker in te voeren. De zoekfunctie biedt je een lijst met producten die overeenkomen met je zoekopdracht. Klik op het product dat je interesseert om verder te gaan. Krijg je veel producten terug gebruikt dan de filters om verder in te zoomen.

Screenshot

2. Vergelijk Prijzen

Nadat je een product hebt geselecteerd, zie je een gedetailleerd overzicht van de prijzen bij verschillende supermarkten. Het maakt direct zichtbaar waar je hetzelfde product tegen de laagste prijs kunt verkrijgen, evenals eventuele lopende aanbiedingen.

Screenshot

3. Maak je Keuze

Met de verzamelde prijsinformatie kun je een geïnformeerde keuze maken over waar je het product koopt.

Screenshot

Ook is het mogelijk om het prijsverleden van het product te bekijken. Door op de naam van de supermarkt te drukken activeer je de prijshistory om door de tijd te vergelijken.

Screenshot

Tips voor het Gebruik van Prijsvergelijking

  • Verken Verschillende Producten: Probeer verschillende producten te zoeken om een gevoel te krijgen voor welke supermarkten over het algemeen de beste prijzen bieden.
  • Plan je Boodschappenlijst: Gebruik de informatie om je boodschappenlijst strategisch te plannen, vooral voor producten die je regelmatig koopt.
  • Blijf Up-to-date: Productprijzen en beschikbaarheid kunnen veranderen; gebruik de functie regelmatig om op de hoogte te blijven van de beste deals.

Veelgestelde Vragen over Prijsvergelijking

V: Wat als een product geen barcode heeft?
A: Je kunt ook handmatig zoeken op productnaam via onze zoekfunctie. Van de Hoogvliet en de Plus zijn geen barcodes omdat deze niet door deze partijen worden aangeboden. Producten van deze supermarkten zullen ook niet in de automatische vergelijking worden meegenomen.

V: Hoe vaak wordt de prijsinformatie bijgewerkt?
A: De prijsinformatie wordt dagelijks bijgewerkt, zodat je altijd toegang hebt tot de meest actuele prijzen.

V: Kan ik prijzen vergelijken van producten die niet in mijn directe omgeving verkrijgbaar zijn?
A: Zeker, onze app laat je prijzen vergelijken ongeacht je locatie. Dit is ideaal voor het plannen van aankopen buiten je gebruikelijke winkelgebied. We volgen de prijzen van de nationale websites van de supermarkten. Locale supermarkten kunnen soms afwijken met hun prizijen.